Om TurboTobias

Jeg er passioneret for webkommunikation og lever og ånder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at have en præsentabel online tilstedeværelse forretningsmæssigt.

Jeg brænder for at skabe og være med til at vækste projekter. Jeg har været med i et hav af projekter igennem mit arbejde som freelance nørd primært indenfor webkommunikation, content creation, PR og webdesign.

Jeg bruger det meste af min tid på at opbygge kompetencer indenfor webdesign, brugervenlighed, grafisk design og digital markedsføring. Jeg følger de nyeste trends og udviklinger indenfor disse emner, hvilket gør, at mit arbejde er fyldt med en masse spændende IT-værktøjer, som er med til at gøre livet nemmere for både dig og mig.

Min arbejdsmetodik er motiverende, energisk, udfordrende og uformel. Udfordrende på den måde, at jeg udfordrer vanetænkning og ”vi plejer” hos kollegerne. Jeg sætter stor pris på, at kunne fungere som det positive modspil ved arbejdet med en hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller på anden måde ønsker dialog, er du meget velkommen til at kontakte mig.