TurboTobias.dk er nu gået live

Jeg, TurboTobias har langt om længe fået udviklet min hjemmeside med et skarpt moderne design. Siden må derfor nu antages for at være endelig gået i luften! Dermed ikke sagt, at den er færdig, da den som en løbende process vil blive udviklet og forbedret yderligere.

Mit hovedfokus på denne hjemmeside vil være interaktion med mine besøgende. Dette vil jeg gøre bl.a. ved at dele ud af min viden på blog, som forhåbenligt kan være med til at skabe en form for værdi for de besøgende på denne hjemmeside. Jeg tror inderligt på, at viden skal gives fri for at kunne skabe værdi for andre. Netop derfor er jeg også glad for dette universe hvor jeg løbende har mulighed for at dele blog indlæg fyldt med viden som forhåbenligt kan skabe værdi for læseren.

Af hjertet tak for du har valgt at besøge min side og evt. læse mine blog indlæg – Vi skrives ved!